Alle David & Goliath merken

D-Tile by D&G

Dtile1

D-Tile is een systeem van vlakke en afgeronde tegels, waarbij een ruimte of volume volledig driedimensionaal kan betegeld worden. David & Goliath zorgt voor de volledige realisatie van uw D-Tile project, van ontwerp tot uitvoering.

Het systeem bestaat uit een ingenieuze collectie van vlakke en gekromde stukken, die gecombineerd kunnen worden tot een perfect tegelrooster zonder versnijdingen. Als basis dienen de vlakke geglazuurde tegels, met een antislipversie voor de vloer, aangevuld met afgeronde tegels voor kanten en hoeken.  Er is ook een ganse waaier aan functionele tegels voor afvoeren, stopcontacten, kapstokken, roostertjes enzovoort.

Dtile is verkrijgbaar in twintig verschillende kleuren, glad of antislip, en wordt steeds op bestelling gemaakt.  Dtile kan binnen en buiten worden toegepast, op vloeren en wanden en plafonds.  De productie van de complexe stukken gebeurt door de bedenkers van Dtile in Nederland. 

David & Goliath begeleidt het ontwerp, en verzorgt de technische uitwerking en de correcte uitvoering van uw Dtile-project.

Bezoek de website
Dtile
Unspecified 1
Dtile1
Dsc0861 0042 Fl 1
Dtile3
Dtile2
Dtile4
Dtile Big 1 2
Dtile Brandweer 1 4
Dtile Dauw 1 2
Dtile Duif 1 3
Dtile Duif 1 6
Dtile Git 4 2
Dtile Gras 1 2
Dtile Grijs 4 3
Dtile Sneeuw 32